Manchester United anunţă că Michael Carrick va fi indisponibil şase săptămâni

Mijlocaşul formaţiei Manchester United, Michael Carrick, va fi indisponibil şase săptămâni, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile, a anunţat, miercuri, campioana Angliei.

48 afișări
Imaginea articolului Manchester United anunţă că Michael Carrick va fi indisponibil şase săptămâni

Michael Carrick (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Internaţionalul englez, în vârstă de 32 de ani, nu va juca în meciurile Angliei cu Chile şi Germania.

Potrivit clubului, Carrick, care a participat la 15 din cele 18 meciuri susţinute de United în acest sezon, ar putea reveni la finalul lunii decembrie.

Carrick va lipsi la cinci meciuri din campionat, la sfertul de finală din Cupa Ligii cu Stoke City, dar şi la ultimele două partide din faza grupelor Ligii Campionilor, cu Bayer Leverkusen şi Şahtior Doneţk.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici