Manchester United egalează pe Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League

Manchester United - Aston Villa a fost cea de a doua partidă programată în Premier League în prima zi a noului an. Diavolii roşii au învins cu 2-1 la capătul unui meci echilibrat, cel puţin la capitolul statistici.

699 afișări
Imaginea articolului Manchester United egalează pe Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League

Manchester United egalează pe Liverpool în fruntea clasamentului din Premier League

Chiar dacă pe hârtie Man Utd pleca uşor favorită în confruntarea cu Aston Villa, meciul a fost unul de uzură, cele două echipe alternând posesia şi concentrând jocul la mijlocul terenului.

Prima parte a trecut anost, singura acţiune notabilă fiind şutul plasat al lui John McGinn, respins în corner de David de Gea, cu un reflex spectaculos. În minutul 40, Martial a primit o pasă în adâncime şi a trimis balonul cu capul din apropiere, pe lângă portar, pentru 1-0.

Villa preia ostilităţile în primele minute după revenirea de la vestiare, bifează o ocazie mare, apărată superb de David de Gea, ca mai apoi să egaleze prin Traore cu un şut pe sub portarul gazdelor (1-1, min. 58).

United ripostează imediat şi peste doar două minute primeşte o lovitură de pedeapsă, la un fault asupra lui Pogba. Gazdele au contestat, dar arbitrul video a confirmat decizia şi Fernandes a transformat (2-1, min.61). Protestele au continuat şi după meci, antrenorul oaspeţilor acuzând că Pogba ar fi mimat faultul.

Până la final ambele formaţii au trecut pe lângă modificarea scorului, dar United a rămas cu cele trei puncte cu care a făcut 33 în total şi a egalat-o pe Liverpool în fruntea clasamentului. Totuşi Man Utd este doar pe locul 2, la un singur gol distanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici