Manea: Copos e omul care, dacă îi dai rezultate, stă în banca lui

Antrenorul formaţiei Rapid, Nicolae Manea a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că acţionarul majoritar George Copos nu îi cere să introducă în teren anumiţi jucători, ci vrea doar rezultate.

18 afișări
Imaginea articolului Manea: Copos e omul care, dacă îi dai rezultate, stă în banca lui

Manea: Copos e omul care, dacă îi dai rezultate, stă în banca lui (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu vorbesc eu atât de des cu domnul Copos. Se ştie că eu n-am fost prea iubit de domnul Copos. Acum în ultimul timp a început să mă iubească, spun unii. Eu sunt angajatul domnului Copos, m-a pus aici să-mi fac treaba şase etape, nu pot să spun că nu m-a sprijinit. După meciul cu Dinamo a dat şi o primă, lucru care pe mine m-a bucurat şi mi-a promis că va fi lângă mine până la final", a spun Nicolae Manea.

"Altceva, ce să discut cu domnul Copos? Copos nu e omul care să vină cu idei, să joace unul sau altul. Copos e omul care, dacă îi dai rezultate, stă în banca lui, dacă nu, sare, normal, ca orice patron", a adăugat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici