Manea: Mi-e teamă ca Rapidul să nu pice în Divizia B

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, sâmbătă seară, că îi este teamă ca gruparea giuleşteană să nu ajungă în Liga a II-a, deoarece George Copos şi Fathi Taher nu mai vor să investească în club.

14 afișări
Imaginea articolului Manea: Mi-e teamă ca Rapidul să nu pice în Divizia B

Manea: Mi-e teamă ca Rapidul să nu pice în Divizia B (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-e frică ca Rapidul să nu pice în Divizia B, e o problemă cu Copos şi Taher, că nu mai vor să investească în club. Am mai rămas eu şi Sichitiu la club şi ne rămâne greaua sarcină de a salva clubul", a spus Manea.

Conform unor surse din cadrul grupării bucureştene, FC Rapid trebuie să achite, până la 31 martie, datorii de aproximativ 2,5 milioane de euro reprezentând impozite şi taxe către Stat, pentru a putea primi licenţa de club profesionist din partea FRF pentru sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici