Manea: Moldovan şi-a încheiat colaborarea cu Astra, negociem cu Napoli

Preşedintele Consiliului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a declarat, joi, că tehnicianul Ion Moldovan şi-a încheiat colaborarea cu gruparea ploieşteană, care negociază acum cu antrenorul Nicolo Napoli.

27 afișări
Imaginea articolului Manea: Moldovan şi-a încheiat colaborarea cu Astra, negociem cu Napoli

Manea: Moldovan şi-a încheiat colaborarea cu Astra, negociem cu Napoli (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Domnul Ioan Niculae (n.r. - patronul echipei) a avut o discuţie cu antrenorul Ion Moldovan, în care s-au înţeles ca acesta să îşi încheie colaborarea cu Astra Ploişeti. Suntem în discuţii cu Nicolo Napoli, însă nu se ştie când şi dacă acesta se va prezenta la echipă", a spus Manea.

Ion Moldovan a devenit director tehnic la Astra Ploieşti (fostă FC Ploieşti) la mijlocul lunii aprilie.

Astra Ploieşti a promovat în această vară în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici