Manea: Zicu e o fantezie în momentul de faţă

Antrenorul formaţiei Rapid, Nicolae Manea a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că un eventual transfer al atacantului dinamovist Ianis Zicu este "o fantezie" în acest moment.

23 afișări
Imaginea articolului Manea: Zicu e o fantezie în momentul de faţă

Manea: Zicu e o fantezie în momentul de faţă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Zicu e o fantezie în momentul de faţă. El a mai fost la Rapid şi poate a avut cea mai bună perioadă a lui atunci. El e un jucător care ştie fotbal, cu care însă trebuie să stai mereu de vorbă, să-l încurajezi. El are acum probleme cu suporterii lui Dinamo şi nu îi e uşor. Eu îl înţeleg. O schimbare, că e Rapid sau alt club poate că i-ar prinde bine", a precizat Manea.

În pauza competiţională din iarnă, FC Rapid va achiziţiona cel puţin trei jucători.

"Avem o listă de achiziţii, domnul Copos mi-a zis că e de acord. Nu pot să spun despre cine e vorba, dar avem în vedere să aducem în iarnă cel puţin trei jucători", a menţionat antrenorul rapidist.

El a adăugat că şi l-ar dori pe fostul jucător Pierre Boya în lot, dar numai dacă vine sub formă de împrumut.

În ceea ce îl priveşte pe brazilianul Helder, Manea a menţionat că Rapid ar trebui să îl achiziţioneze la finalul sezonului.

"El a fost împrumutat pentru un an de la Nancy, iar Rapid are opţiune de cumpărare. Dacă cei din conducerea clubului vor decide să îl păstrăm, trebuie să plătească. Dacă nu, Helder pleacă şi asta este. Dar eu sper să se găsească bani, pentru că Helder e un jucător de mare perspectivă, are calităţi şi cu timpul cred că va arăta mult mai mult decât până acum", a afirmat tehnicianul echipei giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici