Mangia: Nu am ştiut să speculăm superioritatea numerică; va trebui să facem o analiză

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, s-a arătat dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu a reuşit să profite de superioritatea numerică din finalul partidei cu Astra.

2 afișări

"A fost o eliminare în favoarea noastră. Nu am ştiut să speculăm faptul că am jucat 20 de minute în superioritate şi va trebui să analizăm acest lucru. Echipa arată destul de bine, din foarte multe puncte de vedere. În această pauză competiţională ne vom pregăti cât se poate de bine.

Nu trebuie să ne gândim la clasament, ci să jucăm mai bine decât în ultimele meciuri. Este un semnal faptul că adversarul sărbătoreşte un egal, este meritul echipei", a afirmat Mangia, la Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a 17-a a Ligii 1. Gazdele au egalat în minutul 79, când se aflau în inferioritate numerică.

În clasament, CS Universitatea Craiova se menţine pe locul 3, cu 33 de puncte, la un punct de CFR Cluj, care se află pe locul secund, şi la două puncte de liderul FCSB. Primele două clasate nu au jucat, însă, în această etapă. Astra ocupă locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 25 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici