Manolescu, fascinat de handbalistul Moser, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Dobrin, Balaci, Ozon, Mutu

Criticul literar Nicolae Manolescu afirmă, într-un interviu pentru ProSport, că a fost fascinat de handbalistul Moser, cu care a şi jucat, de Nadia Comăneci, Ilie Năstase, iar dintre fotbalişti de Nicolae Dobrin, de Ilie Balaci, de Titus Ozon şi de Adrian Mutu.

44 afișări
Imaginea articolului Manolescu, fascinat de handbalistul Moser, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Dobrin, Balaci, Ozon, Mutu

Manolescu, fascinat de handbalistul Moser, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Dobrin, Balaci, Ozon, Mutu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat ce personaj din lumea sportului românesc l-a fascinat, Manolescu a răspuns: "M-au fascinat mulţi, începând cu Moser, handbalistul, cu care am şi jucat handbal în 11. Fără îndoială, Nadia Comăneci, Ilie Năstase...".

Rugat să nominalizeze şi fotbalişti, el s-a referit la Dobrin, Balaci, Ozon şi Mutu.

"Dobrin, acelaşi tip de jucător inteligent şi pe cont propriu, Ilie Balaci. Mi-au plăcut fiţele lui Ozon, cum stătea el la mălai şi aştepta să i se dea mingea. Şi, fără îndoială, Mutu, care este un jucător extraordinar", a precizat Manolescu pentru ProSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici