Maradona ar putea prelua echipa Boca Juniors

Fostul selecţioner al Argentinei, Diego Armando Maradona, ar putea prelua echipa Boca Juniors, aflată pe locul 15 în Turneul Apertura din campionatul argentinian, informează France Football.

12 afișări
Imaginea articolului Maradona ar putea prelua echipa Boca Juniors

Maradona ar putea prelua echipa Boca Juniors (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De când şi-a încheiat cariera de fotbalist, Maradona este prezent la toate meciurile formaţiei Boca Juniors, având chiar o lojă pe stadionul La Bombonera.

Fără titlu din 2007, Boca s-a despărţit de antrenorul Claudio Borghi după înfrângerea din meciul cu River (1-0). Interimatul este asigurat de Roberto Pompei, însă conducerea pare să fi găsit soluţia ideală în persoana lui Diego Maradona, notează France Football.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici