Maradona: Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai puţin ziariştilor

Tehnicianul Diego Maradona a criticat dur presa argentiniană după meciul cu Uruguay, scor 1-0, în urma căruia Argentina s-a calificat la Cupa Mondială din 2010, şi a spus că le dedică această reuşită tuturor compatrioţilor săi, dar nu şi ziariştilor, informează cotidianul Marca.

16 afișări
Imaginea articolului Maradona: Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai puţin ziariştilor

Maradona: Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai puţin ziariştilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dedic calificarea la CM tuturor argentinienilor, mai puţin ziariştilor", a spus Maradona.

Fostul fotbalist a precizat că presa argentiniană l-a tratat "ca pe un gunoi". "Însă noi ne-am calificat cu onoare la Cupa Mondială", a adăugat el.

Maradona a menţionat că jurnaliştii din ţara sa au inventat zvonurile potrivit cărora el nu ar avea o relaţie bună cu managerul Carlos Bilardo. "Au inventat, între altele, conflicte cu Carlos Bilardo", a declarat Diego Maradona.

După o primă perioadă de şase luni liniştită la conducerea naţionalei Argentinei, fostul fotbalist a început să fie ţinta criticilor presei, la începutul lunii aprilie, după meciul pierdut în faţa Boliviei, scor 1-6. Criticile au continuat după o serie de trei înfrângeri, în partidele cu Ecuador, Brazilia şi Paraguay.

"Am o memorie bună. Îmi amintesc de cei care nu au crezut în naţională şi m-au tratat ca pe un nimic. Acum suntem calificaţi la Cupa Mondială", a spus Maradona.

Echipa naţională a Argentinei s-a calificat la Cupa Mondială din 2010, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Uruguayului, în ultima etapă a preliminariilor sud-americane pentru turneul final. Argentina va participa, în Africa de Sud, pentru a 15-a oară (a 10-a oară consecutiv) la un turneu final al Cupei Mondiale. Argentinienii au câştigat CM în 1978 şi 1986.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici