Maradona i-a transmis lui Fidel Castro că îl iubeşte şi că îl va vizita

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, i-a transmis fostulului preşedinte al Cubei Fidel Castro un mesaj în care îl anunţă că îl iubeşte şi că va fi încântat să îl întâlnească în timpul vizitei pe care o va efectua, în următoarea lună, în Cuba, a anunţat site-ul Cubadebate.

21 afișări
Imaginea articolului Maradona i-a transmis lui Fidel Castro că îl iubeşte şi că îl va vizita

Maradona i-a transmis lui Fidel Castro că îl iubeşte şi că îl va vizita (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Spuneţi-i lui Fidel că îl iubesc", a cerut Maradona, prin intermediul unui mesaj postat pe un site unde sunt publicate articole ale fostului preşedinte cubanez, retras din funcţie din motive medicale.

Maradona, care se află în Venezuela onorând invitaţia preşedintelui Hugo Chavez, va merge în Cuba peste 30 de zile şi va fi încântat să îl revadă pe Fidel, conform sursei citate.

În timpul întrevederii cu Hugo Chavez, Maradona a spus că l-a văzut pe Fidel Castro la televizor şi că i s-a părut a fi în stare foarte bună: "L-am văzut pe Fidel foarte lucid, în formă bună, contrar a ceea ce vor americanii să se creadă despre el. Se simte bine şi asta mă bucură foarte mult".

Maradona are o relaţie specială cu Fidel Castro, de la prima sa vizită în Cuba, în 1987, subliniază site-ul menţionat. Printre altele, Maradona l-a intervievat pe fostul şef al statului cubanez în cadrul unui pogram al televiziunii argentiniene şi i-a oferit mai multe tricouri de fotbal.

La rândul său, Castro a declarat că îl consideră pe Maradona un prieten drag şi un mare sportiv, care îi arată Cubei o prietenie dezinteresată.

Maradona a petrecut o perioadă în Cuba, unde s-a tratat pentru dependenţa de cocaină şi pentru alte probleme de sănătate care i-au pus viaţa în pericol.

Preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona, şi Diego Maradona ar trebui să se întâlnească, luni, pentru a discuta prelungirea contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici