Maratonul Nisipurilor. Un concurent a murit pe dunele din deşert

  • Un concurent a murit luni după-amiază, la cel mai mare maraton din Maroc, informează o publicaţie italiană.
  • Este vorba despre un francez în vârstă de 50 de ani, care a suferit un stop cardiac în timp ce alerga.
566 afișări
Imaginea articolului Maratonul Nisipurilor. Un concurent a murit pe dunele din deşert

FOTO Runners World

Maratonul Nisipurilor este un ultramaraton care are loc în fiecare an în Maroc şi durează şase zile. Participanţii au de alergat o distanţă de 250 de kilometri, pe dunele de nisip, sub soarele arzător.
 
Înainte de competiţie, bărbatul s-ar fi simţit bine şi a trecut toate testele medicale, fiind declarat apt pentru participarea la maraton, spun organizatorii concursului, conform gazzetta.it.
 
În timpul cursei însă, francezului i s-a făcut rău iar alţi doi concurenţi, medici de profesie, i-au acordat primul ajutor şi au cerut sprijin. Reprezentantul medical al concursului a zburat cu un elicopter şi ajuns la bărbat, a continuat să-l resusciteze. Însă, din nefericire, după 45 de minute de masaj cardiac, a fost declarat decesul acestuia. 
 
Totuşi, competiţia nu a fost oprită, dar înainte de startul etapei a treia, concurenţii vor ţine un moment de reculegere pentru francezul decedat. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici