Marcelinho Paraiba, arestat pentru tentativă de viol

Jucătorul brazilian de fotbal Marcelo dos Santos, cunoscut sub numele de Marcelinho Paraiba, a fost arestat, miercuri, sub acuzaţia de tentativă de viol, a anunţat comisarul Fernando Zoccola, citat de pagina de web a postului de televiziune Globo.

91 afișări
Imaginea articolului Marcelinho Paraiba, arestat pentru tentativă de viol

Marcelinho Paraiba, arestat pentru tentativă de viol

"Sunt nevinovat şi nu voi vorbi decât în faţa unui judecător", a declarat jucătorul, care în 2008 a părăsit gruparea germană VfL Wolfsbourg pentru a reveni în Brazilia, unde s-a transferat la Flamengo.

Potrivit poliţiei, care a deschis o anchetă, Marcelinho Paraiba şi trei prieteni ai acestuia au fost arestaţi, după ce o tânără i-a denunţat pentru tentativă de viol, incidentul petrecându-se în timpul unei petreceri ce a avut loc la una dintre reşedinţele jucătorului, din cartierul Nova Brasilia.

Avocatul jucătorului, Afonso Vilar, a declarat că Marcelinho Paraiba neagă că ar fi hărţuit pe cineva şi spune că el petrecea alături de alte 30 de persoane atunci când a fost arestat de poliţie.

Marcelinho Paraiba, în vârstă de 36 de ani, a mai evoluat la echipa franceză Olympique Marseille, în perioada 2000-2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici