Marco Simoncelli a câştigat Marele Premiul al Franţei la motociclism viteză, clasa 250cc

Pilotul italian al echipei Gilera, Marco Simoncelli, a câştigat, duminică, Marele Premiul al Franţei la motociclism viteză, clasa 250cc, disputat pe circuitul Bugatti de la Le Mans, informează AFP.

1 afișare

Simoncelli, care a parcurs cele 26 de tururi în 49 de minute, şapte secunde şi 591 de miimi, a fost urmat de spaniolul Hector Faubel şi de italianul Roberto Locatelli.

Din cei 24 de piloţi participanţi la această clasă, doar 14 au reuşit să termine cursa.

După disputarea a patru Mari Premii, spaniolul Alvaro Bautista conduce în clasamentul general, cu 67 de puncte, fiind urmat de japonezul Hiroshi Aoyama, cu 66 de puncte, şi de spaniolul Hector Barbera, cu 48 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici