Maria Şarapova, ELIMINATĂ de la Wimbledon după un maraton de peste trei ore / Reacţia rusoaicei

Maria Şarapova (31 de ani, 22 WTA) a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Wimbledon. Marţi seară, rusoaica a pierdut un meci epic, de trei ore şi 11 minute, scor 7-6, 6-7, 6-4, contra compatrioatei Vitalia Diatchenko (28 de ani, 132 WTA).

2017 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova, ELIMINATĂ de la Wimbledon după un maraton de peste trei ore / Reacţia rusoaicei

Maria Şarapova, eliminată de la Wimbledon după un maraton de peste trei ore / Reacţia rusoaicei

Eliminată după cel mai lung meci de la această ediţia, de 3 ore şi 11 minute, campioana de la Wimbledon 2004 a admis, la final, că nu se află la cel mai bun nivel pe care-l poate atinge, dar a dorit să sublinieze progresul pe care l-a făcut de la revenirea în circuit, după suspendarea din cauza dopajului: "Am avut câteva şanse în acest meci. Chiar dacă nu joc cel mai bun tenis al meu, am deschis câteva uşi şi am fost la două puncte de câştigarea meciului. Dar, uneori, ajungi aproape de victorie şi nu reuşeşti să câştigi. Aşa s-a întâmplat azi. Am progresat, sunt într-o poziţie mai bună decât anul trecut pe vremea asta", a spus Şarapova, vizibil afectată de faptul că nu a reuşit să închidă un meci pe care l-a avut în mână.

Citiţi mai multe informaţii pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici