Maria Şarapova nu va juca pentru Rusia în semifinalele Fed Cup

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, nu va juca în meciul pe care echipa Rusiei îl va disputa la sfârşitul acestei sâptămâni, pe teren propriu, la Soci, împotriva Germaniei, în semifinalele Fed Cup, a anunţat Federaţia Rusă de Tenis.

145 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova nu va juca pentru Rusia în semifinalele Fed Cup

Maria Şarapova nu va juca pentru Rusia în semifinalele Fed Cup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şarapova, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat la picior în timpul turneului de la Miami şi nu va fi refăcută pentru întâlnirea cu Germania.

Căpitanul echipei de Fed Cup a Rusiei, Anastasia Mîşkina, nu a anunţat jucătoarea care o va înlocui pe Maria Şarapova.

De asemenea, jucătoarea americană Venus Williams (locul 16 WTA) nu va putea evolua în partida din deplasare, de la Brindisi, cu Italia, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. Williams a fost înlocuită pentru această întâlnire cu Lauren Davis (locul 57 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici