Marian Constantinescu: Este o victorie muncită, de care aveam nevoie

Fotbalistul echipei FC Braşov, Marian Constantinescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, din etapa a XXIII-a a Ligii I, că formaţia sa avea mare nevoie de această victorie "muncită".

3 afișări

"Este o victorie muncită, o victorie de care aveam mare nevoie. Ne-am dorit foarte tare să câştigăm şi am dat totul pentru acest lucru. Eram într-o mare foame de puncte. Dinamo este o echipă bună dar noi ne-am dorit mai tare victoria şi se pare că în această seară, Dumnezeu ne-a iubit pe noi mai tare", a spus Constantinescu.

Lucian Goian a declarat că FC Braşov a demonstrat că are tărie de caracter. "Pentru mine a fost un joc ca oricare altul de campionat, nu unul special. E adevărat, Dinamo este o echipă cu nume, dar asta face ca victoria să fie şi mai dulce. Am demostrat că avem tărie de caracter şi am dat totul pe teren. Ne bucurăm foarte tare pentru cele trei puncte extrem de importante pentru noi în clasament. Dacă pierdeam, situaţia noastră era extrem de grea. Mă bucur că nu am dezarmat, că ne-am adunat şi am reuşit să obţinem o victorie extrem de importantă", a precizat Goian.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care gazdele au reuşit să înscrie la câteva minute după ce au rămas în inferioritate numerică.

Golul a fost marcat de Cristian Ganea, în minutul 88.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici