Marian Iancu: Arbitrului i-a fost frică să dea penalti pentru Timişoara

Preşedintele CA al clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că arbitrului Augustus Constantin i-a fost frică să dea penalti pentru gruparea bănăţeană.

42 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: Arbitrului i-a fost frică să dea penalti pentru Timişoara

Marian Iancu: Arbitrului i-a fost frică să dea penalti pentru Timişoara (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost delegat la un asemenea meci un copil de tată care a fost greu încercat în ultimul an. Era imposibil ca acesta să nu aibe spaima să-i facă rău. Le-a fost frică să dea 11 metri ca să nu deranjeze şi să nu facă rău părinţilor şi familiei. Am înţeles de la început, am tras semnalul de rigoare şi am crezut în puterea internă, intelectuală a acestui arbitru, dar nu o are. I-a fost, pur şi simplu, frică. Se vede şi acum, pentru totdeauna, că nu există calitate în arbitraj", a declarat oficialul bănăţenilor la Gsp Tv.

Iancu a adăugat că este mândru de echipa sa, despre care a spus că a umilit-o pe CFR Cluj: "Pot să fiu mândru de ceea ce a realizat echipa mea în această seară şi să fiu mândru că am umilit o aşa zisă campioană. Este o campioană făcută la indigo de unii, o campioană care nu mă onorează pe mine ca investitor în fotbal şi nu mă va onora niciodată. Va fi o campioană de chirpici, în niciun caz nu va fi o campioană meritorie. N-a meritat niciodată nici cupele, nici campionatele".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici