Marian Iancu: I-am rugat pe jucători să ajungă la glorie prin sacrificiu

Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, că i-a motivat pe jucătorii pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău înaintea meciului cu Şahtior, din preliminariile Ligii Campionilor, spunându-le că trebuie să se gândească la glorie, şi nu la bani.

12 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: I-am rugat pe jucători să ajungă la glorie prin sacrificiu

Marian Iancu: I-am rugat pe jucători să ajungă la glorie prin sacrificiu (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost într-adevăr un meci de Liga Campionilor. Era să leşin de câteva ori, însă Răzvan Lucescu m-a ajutat. Pe jucători i-am rugat să ajungă la glorie prin sacrificiu, pentru că banii nu sunt importanţi. Gloria n-o poţi obţine decât prin sacrificiu. Pentru FC Timişoara este un pas înainte", a spus Iancu, la finalul meciului.

La rândul său, directorul executiv Gheorghe Chivorchian a declarat că accederea în play-off-ul Ligii Campionilor reprezintă cea mai importantă realizare de la venirea la Timişoara.

"Trebuie să fim însă realişti, la Timişoara noi avem o mare forţă, o forţă de grup", a spus oficialul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici