Marian Iancu, mulţumit de punctul obţinut de FC Timişoara

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, că este mulţumit de rezultatul de egalitate înregistrat de formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, scor 0-0, în meciul cu Ajax Amsterdam, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

12 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu, mulţumit de punctul obţinut de FC Timişoara

Marian Iancu, mulţumit de punctul obţinut de FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Am încercat să le punem probleme, să nu ne facem de râs. Mi-e greu să spun că nu sunt mulţumit de rezultatul din meciul cu Ajax. În afară de Ajax, celelalte trei echipe se vor bate pentru calificare. Cred că merităm un loc 2", a spus la GSP TV oficialul timişorean, care s-a arătat impresionat de stadionul echipei Ajax.

Echipa FC Timişoara a debutat cu o remiză, scor 0-0, joi, în deplasare, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici