Marian Iancu: Situaţia fraţilor Karamian va fi clarificată până luni

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că situaţia jucătorilor Arman şi Artiom Karamian va fi clarificată până luni.

12 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: Situaţia fraţilor Karamian va fi clarificată până luni

Marian Iancu: Situaţia fraţilor Karamian va fi clarificată până luni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Situaţia fraţilor Karamian va fi clarificată până mâine (n.r. - luni). Vom emite un comunicat oficial în care vom anunţa decizia noastră în privinţa lor", a spus Iancu, la Radio Timişoara.

Conducerea clubului negociază de o jumătate de an prelungirea contractului cu fraţii Karamian, care expiră în vara acestui an, însă armenii ţin la salariu. În această pauză competiţională, Artiom şi Arman Karamian au fost în contact şi cu Steaua, fără a ajunge la vreo înţelegere.

Potrivit regulamentelor, din acest moment, jucătorii armeni în vârstă de 30 de ani pot semna cu orice echipă, dar, în acelaşi timp, pot fi suspendaţi de club. Precedentul diferend de acest gen, la clubul FC Timişoara, s-a petrecut în vara anului 2008, când portarul Marius Popa a fost trimis la echipa secundă. Popa nu a evoluat un întreg sezon, iar apoi s-a transferat la Internaţional Curtea de Argeş, din postura de jucător liber de contract.

Preşedintele timişorenilor a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra. "Noi ne-am înţeles cu Cosmin, mai rămâne ca el să-şi clarifice lucrurile la Getafe", a precizat Iancu, adăugând: "Dacă situaţia medicală a angolezului Dede, accidentat la Cupa Africii, va fi gravă, ne mai gândim la achiziţionarea unui mijlocaş la închidere. Altfel, lotul de 27 pentru retur este pe cale de a se contura", a conchis finanţatorul bănăţenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici