Marian Pană: Am decis că e mai bine pentru ambele părţi să plec

Fostul antrenor al Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a luat decizia renunţării la funcţie în urma unei discuţii pe care a avut-o cu finanţatorul clubului, Florian Walter.

19 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Am decis că e mai bine pentru ambele părţi să plec

Marian Pană: Am decis că e mai bine pentru ambele părţi să plec (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie bărbătească cu domnul Walter, cu cărţile pe faţă, şi am decis că e mai bine pentru ambele părţi ca eu să plec. Mă despart de Universitatea convins că am lăsat o echipă bine pregătită care îşi poate îndeplini uşor obiectivul. Le mulţumesc băieţilor pentru colaborare. Nu s-a pus problema să avem vreun conflict", a spus Pană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pană consideră că Claudiu Niculescu, cel care a fost numit antrenor interimar, are un viitor promiţător în noua meserie: "Am avut o colaborare foarte bună cu Claudiu. Cred că are calităţile necesare pentru a reuşi".

Marian Pană şi-a dat demisia, luni, din funcţia de antrenor principal al formaţiei Universitatea Cluj, iar Claudiu Niculescu a fost numit antrenor interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici