Marica a înscris un gol pentru Getafe în etapa a XX-a a campionatului spaniol

Fotbalistul echipei Getafe, Ciprian Marica, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Real Sociedad, în etapa a XX-a a campionatului Spaniei.

103 afișări
Imaginea articolului Marica a înscris un gol pentru Getafe în etapa a XX-a a campionatului spaniol

Ciprian Marica (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Marica a marcat în minutul 28, iar în minutul 88 a fost înlocuit cu Adrian Colunga. Celălalt gol al echipei Getafe a fost înscris de Pedro Leon, în minutul 52.

Pentru Real Sociedad a marcat Agirretxe, în minutele 4 şi 16.

În minutul 60, de la Getafe a fost eliminat Borja Fernandez.

Partidele Villarreal - Almeria, Levante - FC Barcelona şi Atletico Madrid - FC Sevilla au loc tot duminică, iar întâlnirea Athletic Bilbao - Valladolid este programată luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici