Marica anunţă că nu va juca în meciul echipei naţionale cu Insulele Feroe

Atacantul Ciprian Marica a anunţat, vineri, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că nu va juca în meciul echipei naţionale a României cu Insulele Feroe, programat la 29 martie, în cadrul preliminariilor CE 2016, din cauza unei accidentări la genunchi.

109 afișări
Imaginea articolului Marica anunţă că nu va juca în meciul echipei naţionale cu Insulele Feroe

Marica anunţă că nu va juca în meciul echipei naţionale cu Insulele Feroe (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Îmi este foarte dor de echipa naţională. Mi-e dor de băieţi, de suporteri, de tot ce înseamnă atmosfera din preajma unui meci. Chiar şi de zilele lungi de cantonament de la Mogoşoaia. Din păcate, nu pot onora această convocare, pentru jocul cu Insulele Feroe. Viaţa de fotbalist nu e deloc uşoară, am suferit o accidentare la genunchi la un antrenament şi acum fac din nou tratament la clinica din Germania. Voi fi însă cu toată fiinţa mea alături de echipă", susţine atacantul pe contul personal de Facebook.

Fotbalistul le transmite colegilor să fie atenţi cu selecţionata Insulelor Feroe, o echipă care a învins în deplasare reprezentativa Greciei. "Regret că lipsesc şi fiindcă meciul este unul de maximă importanţă. Am ajuns sus, dar ca să rămânem acolo trebuie să trecem şi de acest hop. Să nu uităm că această echipă a câştigat în Grecia. Să nu-i luăm de sus, să nu aşteptăm o ploaie de goluri, punctele vitale pentru noi se obţin cu un gol diferenţă", afirmă atacantul.

Marica face un apel şi la suporteri să încurajeze necondiţionat echipa naţională. "Băieţii au nevoie de sprijinul vostru, dragi prieteni. De încurajările voastre, de susţinerea voastră până la capăt. Nu trebuie să ne aruncăm orbeşte peste un adversar doar pentru că în trecutul îndepărtat se punea doar problema golaverajului cu Feroe. Am muncit mult să ajungem aici şi trebuie să câştigăm punct după punct pentru a ne oferi o calificare. Sper să se audă încurajările mele strigate din îndepărtata Germanie: Hai România!", spune Marica.

De asemenea, jucătorul formaţiei Konyaspor îi urează succes şi jucătoarei de tenis Simona Halep în meciul cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Indian Wells. "Aceeaşi încurajare venită din suflet şi pentru un alt «tricolor», Simona Halep. Baftă multă, Simona, sper s-o învingi pe Serena. Indiferent de scorul final, meriţi toate felicitările pentru modul în care ai făcut America, lumea întreagă, să vorbească din nou despre România. Şi pentru că ai făcut site-ul WTA să deschidă zilnic cu loviturile tale", menţionează Ciprian Marica.

Partida România - Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa la 29 martie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici