Marica: Piţurcă are merite foarte mari la echipa naţională

Atacantul Ciprian Marica a declarat, joi, după ce FRF a anunţat că îi va propune tehnicianului Victor Piţurcă rezilierea contractului pe cale amiabilă, că selecţionerul are merite foarte mari la echipa naţională, chiar dacă prima reprezentativă nu a obţinut rezultate pozitive în ultima perioadă.

26 afișări
Imaginea articolului Marica: Piţurcă are merite foarte mari la echipa naţională

Marica: Piţurcă are merite foarte mari la echipa naţională

"În urma rezultatelor, ne aşteptam cu toţii. Nu doar el este vinovat, ci noi toţi. Victor Piţurcă mi-a dat încrederea de care aveam nevoie, iar tactica sa a fost foarte bună pentru mine. Piţurcă are merite foarte mari la echipa naţională, e un luptător şi a încercat să facă ce e mai bun", a spus Marica la Gsp TV.

Totodată, fotbalistul formaţiei VfB Stuttgart a precizat că are un gust amar pentru că nu a fost folosit la Campionatul European din Austria şi Elveţia: "Nu a mai contat de ce nu am jucat la Euro, cert e că am rămas cu un gust amar. Nici nu pot spune că am fost la Campionatul European. Totul e la trecut, dar cert e că nu am jucat".

Marica nu a jucat la turneul final al Euro-2008, el accidentându-se la un antrenament efectuat după primul meci, cel cu Franţa, la un duel cu Marius Niculae.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, joi, că îi va propune lui Victor Piţurcă rezilierea contractului cu FRF pe cale amiabilă, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici