Marica şi-a câştigat postul de titular la VfB Stuttgart

Cotidianul german Bild estimează că românul Ciprian Marica şi-a câştigat postul de titular în formaţia VfB Stuttgart, după evoluţia bună din ultimele meciuri, urmând să facă pereche în atac cu germanul Mario Gomez.

9 afișări
Imaginea articolului Marica şi-a câştigat postul de titular la VfB Stuttgart

Bild: Marica şi-a câştigat postul de titular la VfB Stuttgart (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Ciprian Marica a marcat, sâmbătă, două goluri pentru formaţia VfB Stuttgart, în meciul amical câştigat, în deplasare, cu scorul de 5-2, în faţa echipei St. Pauli, ultimul dinaintea startului sezonului 2008/2009 în Bundesliga.

Bild scrie că este concurenţă mare pentru posturile de titulari la VfB Stuttgart, însă lupta pentru al doilea loc în atac, lângă Mario Gomez, "pare a fi fost câştigată de românul Ciprian Marica". Atacantul român a contribuit decisiv la victoria echipei sale în Cupa UEFA Intertoto, marcând două goluri în partida cu Saturn Ramenskoe, scor 3-0, din manşa secundă a turului trei al competiţiei. După acel meci, colegul său din linia de atac, Mario Gomez, l-a lăudat pe român spunând că "Cipri este într-o formă foarte bună". Cum un alt atacant de la VfB Stuttgart, brazilianul Cacau, are încă probleme la aductori, locul în linia de atac pare câştigat de Marica, notează Bild.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici