Marica: Sunt şocat de demiterea lui Andone

Atacantul Ciprian Marica s-a declarat surprins de demiterea tehnicianului Ioan Andone de la CFR Cluj.

11 afișări
Imaginea articolului Marica: Sunt şocat de demiterea lui Andone

Marica: Sunt şocat de demiterea lui Andone (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt şocat de demiterea lui Ioan Andone de la CFR Cluj. Fac o mare greşeala cei de acolo. E incredibil cât de repede au uitat că Andone a câştigat eventul cu o echipă care acum câţiva ani vegeta în Divizia B, iar peste câteva zile debutează în Liga Campionilor. E total nedrept să-i ia şansa de a conduce echipa pe care el a calificat-o, în cea mai tare competiţie fotbalistică a lumii", a declarat Marica pe site-ul său personal.

Atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, spune că suporterii ceferişti l-au indignat foarte tare.

"Chiar nu mă aşteptam să se comporte aşa. N-au trecut două luni de când îl purtau pe braţe pe Andone şi-i strigau că e cel mai bun antrenor. Iar acum îl forţau să demisioneze. Lipsă totală de respect în acest caz. Este o părere personală", a comentat Marica.

Ioan Andone a fost demis, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de CFR Cluj în acest început de campionat.

Maurizio Trombetta, în vârstă de 45 de ani, a fost instalat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj, în locul lui Ioan Andone, căruia i-a fost secund în ultimele două luni. Trombetta a mai fost secundul tehnicienilor italieni Francesco Guidolin şi Giovanni Galeone la echipele Udinese, Perugia, Napoli, Bologna şi Ancona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici