Marius Constantin: Conducerea nu se poartă cum trebuie cu Dani Coman

Fundaşul rapidist Marius Constantin a declarat, miercuri, că reprezentanţii conducerii clubului nu se comportă cum trebuie cu portarul Dani Coman, care refuză prelungirea înţelegerii, menţionând totodată că se aşteaptă la acelaşi tratament în sezonul următor, când intră în ultimul an de contract.

65 afișări
Imaginea articolului Marius Constantin: Conducerea nu se poartă cum trebuie cu Dani Coman

Marius Constantin: Conducerea nu se poartă cum trebuie cu Dani Coman

"Pot să confirm că se poartă cu Dani Coman cum nu trebuie, pentru că a făcut şi el ceva pentru clubul ăsta şi acum văd că e înlăturat uşor-uşor. La anul, de exemplu, o să intru şi eu în ultimul an de contract şi cred că o să mă aştepte acelaşi tratament", a spus Constantin.

Întrebat dacă este speriat de tratamentul la care este supus Dani Coman, Marius Constantin a răspuns ironic: "Da, sunt speriat rău. Mi s-a mărit contractul. Cum mi-au dat banii am fugit repede şi mi-am luat două apartamente de lux".

Marius Constantin a făcut referire la promisiunea noii conduceri administrative a clubului, care atunci când a preluat gruparea giuleşteană a promis măriri salariale, lucru ce nu s-a întâmplat pentru moment.

Marius Constantin crede că Rapid încearcă să copieze pe CFR Cluj, dar nu crede că o face bine. "Nu ştiu dacă străinii sunt mai profesionişti, dar dacă asta e politica clubului, ce să facem? Trebuie să vedem ce o să iasă. Am încercat să preluăm, oarecum, modelul celor de la CFR, dar părerea mea e că aici se face o greşeală, pentru că CFR avea nişte jucători înainte să vină străinii, pe când Rapid avea jucători de altă calitate, care au fost înlăturaţi prea uşor, zic eu. Mă refer aici la Buga, la Dică. Nu ştiu dacă meritau un astfel de tratament", a subliniat fundaşul rapidist.

Conducerea FC Rapid i-a propus lui Dani Coman un contract pe 4 ani, cu 250.000 de euro salariu pe sezon plus 200.000 de euro la semnătură, dar acesta a refuzat. Portarul solicită 250.000 de euro la semnătură şi un salariu total de 1 milion de euro pentru trei sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici