Marius Copil a fost eliminat de la US Open

Gael Monfils a reuşit, joi noapte, cea mai rapidă victorie în turul secund pe tabloul masculin, 6-3, 6-2, 6-2 în faţa lui Marius Copil, într-o oră şi 23 de minute (neluând în calcul duelul Rublev-Simon încheiat după 41 de minute, prin abandonul francezului).

94 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a fost eliminat de la US Open

Marius Copil a fost eliminat de la US Open

Favoritul 13 al turneului de la Flushing Meadows a pus punct meciului cu elevul lui Andrei Pavel cu o execuţie fantezistă, profitând de faptul că Marius Copil lăsase, practic, tot terenul liber. Marius Copil rămâne cu satisfacţia de a fi încheiat sezonul de Grand Slam-uri din 2019 aşa cum îl şi începuse în Australia, cu prezenţă în turul secund - o premieră în cariera sa. Arădeanul îşi va păstra locul în prima sută mondială.

Semifinalist la Rogers Cup în această lună, Gael Monfils îl va înfrunta pentru un loc în optimi pe canadianul Denis Shapovalov, locul 33 în clasamentul mondial, care a trecut cu 6-4, 7-6(2), 6-2 de elveţianul Henri Laaksonen.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici