Marius Lăcătuş: Fanii Stelei ştiu să aprecieze cel mai bine ce am făcut pentru această echipă

Tehnicianul FC Vaslui, Marius Lăcătuş, este convins că la partida de duminică va fi primit cu căldură de către fanii Stelei, aşa cum, susţine el, au făcut-o de fiecare dată, chiar dacă a fost jucător sau antrenor la echipa adversă.

46 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Fanii Stelei ştiu să aprecieze cel mai bine ce am făcut pentru această echipă

Marius Lăcătuş: Fanii Stelei ştiu să aprecieze cel mai bine ce am făcut pentru această echipă (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Fanii Stelei ştiu să aprecieze cel mai bine ce am făcut pentru această echipă. Au o admiraţie foarte mare pentru mine, sentiment care este reciproc. Întotdeauna au fost alături de mine, indiferent că am fost jucător, antrenor sau adversar", a declarat Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor spune că nu are nimic împotrivă dacă cei din conducerea Stelei se vor hotărî să-i facă şi o statuie pentru ceea ce a făcut în Ghencea. "Dacă cei din conducerea Stelei au de gând să-mi facă o statuie, nu am nimic împotrivă. Nu o spun nici nu, dar nici da, pentru că nu o să am nimic de câştigat şi nici de pierdut. Important este ceea ce am făcut ca jucător pentru Steaua, şi asta sigur va rămâne în istoria clubului", a conchis Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici