Marius Niculae a fost suspendat pentru o etapă

Atacantul dinamovist Marius Niculae a fost suspendat o etapă de către Comisia de Disciplină a LPF pentru eliminarea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în etapa a XXII-a a Ligii I, a anunţat, vineri, directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu.

112 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae a fost suspendat pentru o etapă

Marius Niculae (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax foto)

"Comisia a decis suspendarea lui Marius Niculae cu o etapă, aşadar tot ce am întreprins noi s-a luat în considerare. O etapă era maximum ce se putea obţine pentru că ăsta este regulamentul. Jucătorul nu a fost vinovat, dar dacă primeşti roşu, cel puţin o etapă trebuie să stai. Am adus la Comisie înregistrările fazei respective şi opiniile care au apărut în presă. În decizia Comisiei a contat foarte mult şi fair-play-ul de care dă dovadă Niculae în teren, ţinând cont că el, în cele 180 şi ceva de meciuri jucate în Liga I, nu a primit niciodată roşu direct. Marius avea trei cartonaşe înaintea acestei partide şi orice fault ar fi făcut se impunea suspendarea lui, de aceea el a fost prevăzător", a declarat Dănilescu.

Dănilescu şi Marius Niculae au fost prezenţi, vineri dimineaţă, la sediul LPF, cei doi stând circa 45 de minute la Comisia de Discplină.

Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41, şi a ratat un penalti spre finalul jocului. Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Oţelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo. Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o intervenţie la Sîrghi. În minutul 81, Cătălin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu. Niculae, eliminat, Luchin şi Dragoş Grigore, cumul de cartonaşe galbene, nu vor putea evolua în meciul din etapa viitoare, cu FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici