Marius Niculae: Poate va veni cineva de la naţională să mă vadă

Fotbalistul echipei Inverness, Marius Niculae, a declarat că încă nu este totul pierdut în privinţa revenirii sale în naţionala României şi a precizat că poate cineva de la prima reprezentativă va merge în Scoţia să îl vadă jucând, informează Daily Record.

1 afișare
Imaginea articolului Marius Niculae: Poate va veni cineva de la naţională să mă vadă

Marius Niculae: Poate va veni cineva de la naţională să mă vadă

Niculae, care a marcat 6 goluri în nouă meciuri pentru Inverness, crede că dacă se va menţine în formă are şanse să participe cu reprezentativa României la Campionatul European din luna iunie.

"Este alegerea selecţionerului, dar nu este totul pierdut. Am vorbit cu unul din secunzii săi, Dan Apolzan, şi el mi-a spus că selecţionerul vrea ca toţi jucătorii de la cluburi din afara României să facă totul pentru a impresiona. Voi încerca să am în continuare evoluţii bune aici şi sper ca în viitorul apropiat să revin în echipa naţională. Cu siguranţă nu simt că şansa mea a trecut şi cu ajutorul coechipierilor mei voi încerca să înscriu în continuare goluri. Va fi o luptă dură pentru un loc în naţională, pentru că sunt mulţi jucători de calitate, dar eu nu sunt un novice în fotbalul internaţional. Poate va veni cineva să mă vadă, pentru că la naţionala României sunt trei sau patru antrenori secunzi care pot merge să îi urmărească pe jucători", a spus Marius Niculae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici