Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo

Atacantul Marius Niculae, care evolează la formaţia scoţiană Inverness, s-a antrenat, vineri, cu fosta sa echipă Dinamo şi a spus în glumă că a venit să dea probe de joc când a auzit de trasferul lui Claudiu Niculescu la MSV Duisburg.

1 afișare
Imaginea articolului Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo

Marius Niculae s-a antrenat cu Dinamo

"Am venit să dau probe pentru că am auzit că a plecat Niculescu şi poate prind un loc de titular. Acum, serios vorbind, am 4 zile libere de la Inverness şi am venit să fac puţină mişcare. Aici e casa mea şi voi veni întotdeauna cu plăcere. Mai devreme sau mai târziu o să mă întorc, dar nu ştiu când se va întâmpla. Acum, mă simt bine. M-am adaptat mai greu în Scoţia, dar ştiţi cum e vorba, mai bine mai târziu decât niciodată. Trebuie să mă menţin în forma în care am fost în ultimele luni şi să dau cât mai multe goluri", a declarat Niculae.

Atacantul nu se simte nedreptăţit de faptul că selecţionerul Victor Piţurcă nu l-a convocat pentru meciul amical cu Israel, în ciuda faptului că traversează o perioadă bună din cariera sa. "Selecţionerul are dreptate, nu am jucat deloc în preliminarii şi era normal să nu mă cheme", a mai spus Niculae, înaintea antrenamentului efectuat alături de dinamovişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici