Marius Popescu va fi doar antrenor secund la Universitatea Cluj

Atacantul Marius Popescu va fi doar antrenor secund la formaţia Universitatea Cluj în sezonul 2007/2008, conducerea grupării ardelene anunţând că dacă acesta va mai dori să joace va fi pus pe lista de transferuri, transmite corespondetul MEDIAFAX.

4 afișări

"S-a decis ca el să rămână numai antrenor secund. În caz că vrea să continue să joace, fotbalistul Marius Popescu este transferabil", a spus directorul general de la "U" Cluj, Alin Bănceu.

Marius Popescu, în vârstă de 38 de ani, declarase în repetate rânduri că vrea să mai joace măcar un meci în Liga I, unde a mai evoluat cu "U" Cluj, Gloria Bistriţa, Olimpia Satu Mare şi UTA Arad.El speră, însă, să fie util formaţiei "U" Cluj şi din postura de antrenor secund. "Sper să fiu util în noua ipostază. Eu ce am avut de arătat în fotbal am arătat. Poate mai joc câteva minute în Liga I sau poate mi se organizează un meci de retragere", a spus Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici