Marius Stan: Dacă rezistăm în Liga I e ca şi cum am câştiga campionatul

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că dacă formaţia sa va reuşi să reziste în Liga I, în ciuda problemelor financiare, ar fi ca şi cum ar câştiga campionatul.

13 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Dacă rezistăm în Liga I e ca şi cum am câştiga campionatul

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan (Imagine: Mediafax Foto)

"Rapid - Oţelul nu este neapărat un derbi al sărăciei. Sunt multe echipe în aceeaşi situaţie, unele chiar din fruntea clasamentului, însă nu vor să se vadă acest lucru pentru a nu deveni vulnerabile. Anul acesta este foarte greu pentru toată lumea. Este anul supravieţuirii. Cine va rezista acum va rămâne mult timp în prima ligă. Noi ne punem problema existenţei ca entitate sportivă. Sunt mari probleme la ArcelorMittal, probleme care nu au mai fost până acum şi în astfel de situaţii fotbalul trece pe plan secund. Dacă vom reuşi să rezistăm e ca şi cum am fi câştigat campionatul", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean consideră că în partida cu Rapid este posibil orice rezultat: "Mizez pe orgoliul jucătorilor care vor să demonstreze că înfrângerea cu Buzăul a fost doar un accident. Şi în tur, la ora meciului cu noi, Rapidul era considerată cea mai în formă echipă din campionat, ca acum, dar la noi s-au tăiat ca maioneza. Nu suntem învinşi dinainte, avem şansa noastră şi ne vom bate pentru ea".

Partida Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, din etapa a XXI-a a Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici