Marius Stan doarme fericit când îl aude pe Marian Iancu vorbind despre Oţelul

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, că se distrează şi adoarme fericit atunci când îl aude pe preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, cum îi atacă echipa.

76 afișări
Imaginea articolului Marius Stan doarme fericit când îl aude pe Marian Iancu vorbind despre Oţelul

Marius Stan doarme fericit când îl aude pe Marian Iancu vorbind despre Oţelul (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"După meciul nostru de la CFR am adormit fericit ascultându-l pe Iancu, sigur avea pipota mărită. Mă distrează, sunt nişte jocuri penibile şi inocente pe care le făceam şi eu când eram mai mic, cu presiune pe x şi pe y", a declarat Stan.

Stan a afirmat că e posibil ca FC Timişoara să nu se prezinte la Vaslui pentru ca Iancu să-şi poată justifica astfel eşecul neparticipării în Liga Campionilor. "Nu vor să-şi amâne neprezentarea pentru meciul cu noi? Dacă ar fi să facem şi noi un scenariu, s-ar putea chiar să nu se prezinte pentru că oricum nu are nicio şasă de a participa în Liga Campionilor. Atunci trebuie să aibă o justificare faţă de autorităţile locale pentru multele milioane investite de aceştia. Va spune că Liga, Federaţia, vântul, Stan, nu l-au lăsat să câştige. N-a văzut că avem şi intrare în vestiarul lor, am provocat revolta jucătorilor. Cred că o să mă dea în judecată spunând că minţim noi când spunem că nu şi-a plătit jucătorii, uite că acum o spun proprii jucători. Nu mă interesează ce rezultat va fi la meciul de la Vaslui, important e ce facem noi, ceilalţi pot să-şi spargă capetele între ei şi veţi vedea că şi le vor sparge. Pentru că aparenta prietenie dintre ei, nu-i de fapt o prietenie", a mai spus Stan.

Şeful Oţelului crede că va fi greu de realizat proiectul LPF-TV. "E o idee inspirată din campioate mai puternice dar care fac parte din ţări civilizate, acolo unde noi vom ajunge peste 200 de ani. E greu de realizat acest lucru. Trebuia să vindem ce era de vândut, la un preţ corect. Din păcate sunt unii care prin ceea ce fac scad din valoarea fotbalului nostru. Zi de zi la tv denigrând oameni, echipe, denigrând în fond fotbalul, ajungem aici, când nu putem să vindem jumătate din drepturile TV. Acesta este răspunsul celor care ar fi trebuit să fie interesaţi de acest fenomen.", a mai spus Stan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici