Marius Stan: Jelev va pleca la Steaua, iar Ochiroşii va veni la Oţelul

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că fundaşul bulgar Jivko Jelev va pleca la Steaua, iar gruparea gălăţeană îl va primi la schimb, în coproprietate, pe mijlocaşul Răzvan Ochiroşii.

12 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Jelev va pleca la Steaua, iar Ochiroşii va veni la Oţelul

Marius Stan: Jelev va pleca la Steaua, iar Ochiroşii va veni la Oţelul (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu Gigi Becali care cred că ţine loc de orice fel de act. Am concretizat un schimb de jucători. Jelev se va duce la Steaua, iar Ochiroşii va veni la noi în coproprietate. Este un schimb din care câştigă şi jucătorii, şi cluburile", a spus Stan.

Jivko Jelev, în vârstă de 31 de ani, este legitimat la formaţia Oţelul Galaţi, dar nu a mai evoluat pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu din 8 noiembrie. El a mai fost legitimat la formaţiile din Bulgaria Beroe Stara Zagora, Litex Loveci şi Olimpik Teteven.

Răzvan Ochiroşii, în vârstă de 20 de ani, a fost achiziţionat de Steaua în 2006, de la Steaua Dunării Galaţi. Jucătorul a fost împrumutat, în sezonul 2007/2008, la Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici