Marius Stan: La prima vedere, programul pare dificil

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că la prima vedere echipa sa va avea un program dificil în sezonul 2009/2010, în etapele III - VI având programate confruntările cu CFR, Steaua, Urziceni şi Dinamo.

9 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: La prima vedere, programul pare dificil

Marius Stan: La prima vedere, programul pare dificil (Imagine: Mediafax Foto)

"La prima vedere, programul pare dificil. Este acea serie de patru meciuri cu CFR, Steaua, Urziceni şi Dinamo, din etapele 3-6, destul de tare, însă prin jocul nostru ne putem face traseul accesibil. Depinde numai de Oţelul să treacă cu brio de meciurile tari din noul campionat. Oricum, programul este interesant", a declarat Marius Stan.

Nou promovata Internaţional Curtea de Argeş va fi prima adversară a Oţelului în sezonul 2009-2010. În primul meci de pe teren propriu, în etapa a II-a, gălăţenii vor juca împotriva unei alte nou promovate, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Campionatul va începe pe 1 august, iar ultima etapă din tur este programată la 12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici