Marius Stan: Sper să obţinem prima victorie acasă din acest sezon

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că speră ca echipa sa să se impună în meciul cu Poli Iaşi, formaţie antrenată de fostul său colaborator, Petre Grigoraş.

12 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Sper să obţinem prima victorie acasă din acest sezon

Marius Stan: Sper să obţinem prima victorie acasă din acest sezon (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am despărţit în condiţii bune, chiar nu ne-am certat, dar asta-i viaţa. Grigoraş a lăsat urme, amintiri frumoase la Galaţi. Pentru un sportiv, un antrenor, a reveni într-un loc în care ai lucrat şi a fi bine primit acolo reprezintă cea mare satisfacţie. În acelaşi timp, îţi doreşti cel mai mult să câştigi acolo unde ai lucrat. Sper să nu se întâmple aşa ceva acum, şi sper să obţinem prima victorie acasă din acest sezon", a spus Marius Stan.

Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi se vor întâlni, vineri, de la ora 15.00, în cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici