Marius Şumudică, declaraţie spumoasă: Budescu poate să mănânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep Gazisehir, a precizat că fostul său jucător de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu, poate "să mănânce şi 7 porci pe zi" şi va rămâne "numărul unu".

324 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, declaraţie spumoasă: Budescu poate să mănânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui

Marius Şumudică, declaraţie spumoasă: Budescu poate să mănânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui

"Nu există în Liga 1 jucător cu o gleznă ca a lui. Budescu poate să aibă 10 kilograme în plus şi să mânânce 7 porci pe zi, nu există jucători de talia lui. E numărul unu", a spus Marius Şumudică la Digi Sport.

Constantin Budescu a revenit la finalul lunii august, 2018, la Astra şi traversează o perioadă bună. Până acum a evoluat în 13 partide şi a marcat de şase ori, oferind şapte pase decisive în tricoul giurgiuvenilor.

Conform transfermarkt.com, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani este cotat la patru milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici