Marius Şumudică: Din iarnă, rămâne să jucăm cu juniorii. Mulţi fotbalişti vor pleca

Marius Şumudică nu este sigur că va continua la Astra Giurgiu şi după pauza de iarnă, în condiţiile în care mai mulţi jucători vor pleca de la echipă, printre aceştia Felipe Teixeira, Denis Alibec sau Constantin Budescu.

282 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Din iarnă, rămâne să jucăm cu juniorii. Mulţi fotbalişti vor pleca

Marius Şumudică: Din iarnă, rămâne să jucăm cu juniorii. Mulţi fotbalişti vor pleca (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu sunt un antrenor uşă de închinat. Cât sunt nişte oameni în spatele băncii de rezerve care te jignesc, nu poţi să te abţii. Nu pot să înghit injurii până la nesfârşit împotriva familiei mele. Regret ce s-a întâmplat la pauză şi după meci, dar totul până la familie, că eu nu jignesc pe nimeni. Calitatea jucătorilor şi-a spus cuvântul, o dată cu intrările lui Budescu şi Teixeira pentru că sunt doi fotbalişti de foarte mare valoare şi care pot face oricând diferenţa. Au şi ei un jucător de valoare şi aici mă refer la Cernat.

Mi-a fost teamă de acest meci pentru că au echipă foarte bună, dar sunt mulţumit de victorie. Teixeira va pleca la Steaua, Junior Morais la fel, Alibec şi el va merge la Steaua, iar Budescu în China. Rămâne să jucăm cu juniorii. Am văzut că există interes din partea Stelei şi dacă vin cu sume corecte, atunci clubul nostru va ceda. Voi trage linie după această etapă şi vom vedea ce se va întâmpla din iarnă", a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.

Tehnicianul campioanei speră mai mult într-o victorie a Viktoriei Plzen în meciul cu Austria Viena decât un succes al Astrei cu AS Roma, joi, în ultimele meciuri din grupele Europa League.

Meciul cu AS Roma va fi dificil pentru că nu avem şanse să câştigăm, chiar dacă vor veni cu rezervele. Eu mă gândesc la meciul de la Plzen pentru că nu cred că Austria Viena poate câştiga acolo", a mai spus Marius Şumudică.

Astra Giurgiu a acumulat 23 de puncte şi a trecut pe locul 9 în clasament, în timp ce FC Voluntari coboară pe 10, cu 22 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici