Marius Şumudică: Mă aşteptam ca CFR să ne bată la 2-3 goluri diferenţă

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă seară, că se aştepta ca formaţia CFR Cluj să câştige meciul direct la o diferenţă de 2-3 goluri.

57 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Mă aşteptam ca CFR să ne bată la 2-3 goluri diferenţă

Marius Şumudică: Mă aşteptam ca CFR să ne bată la 2-3 goluri diferenţă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"A fost un meci de uzură, o echipă cu un obiectiv total diferit de al nostru. Dacă Moraes deschidea scorul la acea bară, altfel se juca şi altul era rezultatul. Cred că am jucat un fotbal bun, nu am venit să mă bag cu fundul în poartă, iar la fel vom juca şi în meciul următor, miercuri vom muri pe teren cu Steaua. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Hora, dar e ciudat că a primit galben după cinci minute şi l-am pierdut pentru Steaua. Nu ştiu dacă o să-l pot păstra pe Moraes, ştiu că a avut o ofertă dfin Rusia. Mă aşteptam ca CFR să ne bată la 2-3 goluri diferenţă, însă nu s-a văzut nicio diferenţă între noi, am luat un gol nefericit. CFR nu pare a fi o echipă", a declarat Şumudică.

Gloria Bistriţa a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, de CFR Cluj, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici