Marius Şumudică, mesaj pentru rapidişti: "Vreau să iau titlul cu Rapid. Nu vă voi trăda niciodată"

Marius Şumudică a făcut o promisiune mare suporterilor rapidişti, în prima zi a anului 2020. Actualul antrenor al formaţiei din Turcia, Gaziantep, a fost externat din spital, după ce a suferit o bronhopneumonie, problemă de sănătate care l-a obligat să stea de Crăciun internat.

118 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, mesaj pentru rapidişti: "Vreau să iau titlul cu Rapid. Nu vă voi trăda niciodată"

Marius Şumudică, mesaj pentru rapidişti: "Vreau să iau titlul cu Rapid. Nu vă voi trăda niciodată"

În noaptea dintre ani, Marius Şumudică le-a transmis un mesaj rapidiştilor, prin intermediul liderului galeriei.

"Bună seara, de fapt, bună dimineaţa 2020, un an pe care îl doresc să se încununeze cu o promovare. Vă iubesc pe toţi rapidiştii! Vă doresc la mulţi ani, sănătate, să vă bucuraţi în vară de o promovare şi, peste nu ştiu cât timp, sper cât mai curând să-mi îndeplinesc visul, pe care mi l-am îndeplinit ca jucător, am luat campionatul şi sper să îl iau şi ca antrenor al Rapidului.

Vă iubesc şi nu vă voi trăda niciodată!", a spus Şumudică în mesajul video postat pe conturile de socializare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici