Marius Şumudică: Nu mergem în excursie la Vaslui

Antrenorul ACF Gloria Bistrița, Marius Şumudică, a declarat că deşi formaţia sa va întâlni duminică, în etapa a XXI-a a Ligii I, cea mai bună echipă din campionat, jucătorii săi nu vor merge în excursie la Vaslui, ci pentru a face o figură frumoasă.

23 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Nu mergem în excursie la Vaslui

Marius Şumudică: Nu mergem în excursie la Vaslui (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci extraordinar de greu cu cea mai bună echipă din campionat, aceasta este părerea mea, dar nu mergem în excursie la Vaslui. Echipa gazdă porneşte ca favorită, dar sunt încrezător că putem obţine un rezultat pozitiv, că putem face o figură frumoasă. Plecăm cu şansa a doua în această partidă, însă sunt convins că jucătorii noştri sunt pregăţiti pentru a înfrunta orice adversar", a spus Şumudică, citat de site-ul oficial al grupării bistriţene.

Meciul FC Vaslui - Gloria Bistriţa, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici