Mats Wilander: Sorana Cîrstea este favorită uriaşă să o învingă pe Taylor Townsend

Mats Wilander (55 de ani), fost lider mondial şi câştigător a şapte titluri de Mare Şlem, a analizat partida dintre Sorana Cîrstea (106 WTA) şi Taylor Townsend (106 WTA), iar sudezul consideră că sportiva din România este favorită.

148 afișări
Imaginea articolului Mats Wilander: Sorana Cîrstea este favorită uriaşă să o învingă pe Taylor Townsend

Mats Wilander: Sorana Cîrstea este favorită uriaşă să o învingă pe Taylor Townsend

Taylor Townsend a produs surpriza în turul secund al turneuui de la US Open, eliminând-o pe Simona Halep (4 WTA), scor 2-6, 6-3, 7-6 (4), însă crede că sportiva din Statele Unite ale Americii nu va repeta prestaţia, iar jocul acesteia va fi anticipat de Sorana Cîrstea.

“Întrebarea este dacă Townsend va juca contra Soranei Cîrstea la fel cum a făcut-o cu Simona Halep. Eu cred că nu. Townsend se simte confortabilă cu acea tactică, însă probabil a făcut asta după ce a văzut că nu a avut nicio şansă în primul set contra Simonei. S-a gândit că trebuie să facă ceva, probabil a fost vorba de disperare.

TITLURILE ZILEI

Contra lui Cîrstea probabil va reveni la jocul ei obişnuit şi va păstra o şansă bună. Chiar dacă Townsend va practica acelaşi serviciu-voleu, Cîrstea cred că va fi pregătită de asta înainte de meci. Nu e uşor să rezolvi o astfel situaţie foarte surprinzătoare în timpul unui meci. Din punctul meu de vedere, Cîrstea este favorită uriaşă să o învingă pe Townsend”, a declarat Mats Wilander, expert Eurosport.

Meciul dintre Taylor Townsend şi Sorana Cîrstea, din turul 3 al turneului de la US Open, este programat sâmbătă, în jurul orei 18:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici