Matteo Berrettini îşi apără titlul la ATP Queen's în faţa lui Filip Krajinovic

  • Matteo Berrettini şi-a apărat titlul de la Queen's cu un 7-5, 6-4, în faţa lui Filip Krajinovic, într-o oră şi 33 de minute.
  • Italianul şi-a asigurat al şaselea titlu ATP din carieră, al patrulea pe iarbă, al treilea consecutiv şi al doilea în decurs de două săptămâni, după ce cel de la Stuttgart.
96 afișări
Imaginea articolului  Matteo Berrettini îşi apără titlul la ATP Queen's în faţa lui Filip Krajinovic

Matteo are un record de 31-3 pe iarbă, din 2019, şi se numără printre favoriţii de la Wimbledon. Krajinovic a venit la Queen's fără victorii ATP pe iarbă şi a jucat la un nivel ridicat, învingând patru rivali pentru a se califica în confruntarea pentru titlu.

Cu toate acestea, el nu a putut să-i facă faţă lui Berrettini, italianul având 40 de lovituri câştigătoare şi reuşind trei break-uri, care i-au conferit un avantaj decisiv.

Italianul a devenit al 11-lea jucător din 1990 încoace cu patru titluri ATP pe iarbă şi primul campion care îşi apără titlul la Queen's, de la Andy Murray încoace.

Pentru câştigarea titlului la Queen's, Berrettini va fi recompensat cu aproape 400.000 euro şi 500 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici