Mazilu: Nu mă aşteptam să fiu convocat

Atacantul echipei Arsenal Kiev, Ionuţ Mazilu, a declarat, luni, la Mogoşoaia, la reunirea echipei naţionale a României, că nu se aştepta ca selecţionerul Răzvan Lucescu să-l convoace pentru meciurile cu Franţa şi Austria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

14 afișări
Imaginea articolului Mazilu: Nu mă aşteptam să fiu convocat

Mazilu: Nu mă aşteptam să fiu convocat (Imagine: Bogdan Maran/MediafaxFoto)

"Sincer, nu mă aşteptam la această convocare. Nu am fost convocat la meciurile amicale şi chiar nu mă aşteptam să ajung acum la naţională. Mă bucur până la urmă că am fost chemat", a spus Mazilu.

"Calificarea este destul de departe, dar noi trebuie să jucăm fiecare meci la victorie şi să redevenim echipa de care lumea să se teamă. Nu va fi un miracol să câştigăm cu Franţa, dar nici nu va fi uşor. Vor fi 90 de minute în care trebuie să dăm totul. Trebuie să jucăm inteligent şi dacă vom alerga mai mult putem câştiga", a spus Mazilu.

România va întâlni Franţa (5 septembrie, ora 22.00) şi Austria (9 septembrie - ora 20.45), în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici