MCM Târgovişte-ICIM Arad, 71-45, în primul meci al finalei Diviziei A

Echipa de baschet feminin MCM Târgovişte a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 71-45 (40-23), formaţia ICIM Arad, în primul meci al finalei Diviziei A, care se va juca în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri".

2 afișări

Gazdele nu au avut nicio problemă în a-şi adjudeca prima confuntare din cele cinci programate oficial, cu atât mai mult cu cât finala sezonului trecut s-a disputat între aceleaşi echipe, câştig de cauză având ardelencele antrenate de Adrian Budurean.

Meciul doi al finalei este programat, tot la Târgovişte, joi, de la ora 17.45, după care finala se va muta la Arad, pentru alte două partide, la 15 şi 16 mai. Dacă va fi nevoie, partida decisivă va avea loc, din nou, la Târgovişte, la 18 mai.

Tot miercuri s-a disputat şi prima partidă din finala mică a campionatului feminin, Olimpia Bucureşti câştigând, pe teren propriu, în faţa Sportului Studenţesc, cu scorul de 80-58 (36-25). Finala mică se dispută în sistemul "cel mai bun din trei meciuri". Meciul doi va avea loc duminică, pe terenul celor de la Sportul Studenţesc.

Joi, va avea loc prima partidă a finalei mici la masculin, între Dinamo Bucureşti şi "U" Mobitelco Cluj, în timp ce primele două partide ale finalei mari, între campioana CSU Ploieşti şi BCMUS Piteşti, sunt programate vineri şi sâmbătă, la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici