Meci AMÂNAT din cauza referendumului pentru independenţa Cataloniei

Meciul dintre FC Barcelona şi Las Palmas, programat duminică, ar putea fi amânat din cauza referendumului pentru independenţa Cataloniei, motivul fiind deficitul poliţişti, informează Mundo Deportivo.

503 afișări
Imaginea articolului Meci AMÂNAT din cauza referendumului pentru independenţa Cataloniei

Meci AMÂNAT din cauza referendumului pentru independenţa Cataloniei

Partida, din etapa a şaptea a campionatului Spaniei, ar urma să se dispute pe Camp Nou, duminică, de la 17:15, zi în care va avea loc şi controversatul referendum pe tema independeţei Cataloniei.

Conform sursei amintite, forţele de ordine ar putea întâmpina probleme în încercarea de a acoperi ambele evenimente şi, drept urmare, meciul de fotbal s-ar putea amâna pentru o dată ulterioară. Decizia va fi anunţată în cursul zilei de joi.

Regiunea autonomă Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, va organiza pe 1 octombrie un referendum cu privire la independenţa faţă de Spania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici