Meciul Anglia - Ucraina, cel mai urmărit eveniment TV al anului, cu 20,9 milioane de telespectatori

  • Victoria Angliei cu 4-0 asupra Ucrainei la Euro 2020 a generat o audienţă TV cu un moment de vârf cu 20,9 milioane telespectatori.
  • Meciul Anglia - Ucraina a fost cel mai urmărit eveniment TV al anului, transmis în direct, cu o cotă de audienţă de 81,8%.
863 afișări
Imaginea articolului Meciul Anglia - Ucraina, cel mai urmărit eveniment TV al anului, cu 20,9 milioane de telespectatori

Sursă FOTO: profimediaimages.ro

Cu cele două goluri ale lui Harry Kane, plus cele ale lui Harry Maguire şi Jordan Henderson, Anglia a obţinut pentru prima dată calificarea în semifinala Campionatului European, după ediţia din 1996.

Englezii se vor confrunta cu Danemarca în semifinală, meci care ar putea doborî actualul record de audienţă.

Anglia se va lupta pentru a accede în finala competiţiei după 55 de ani de la prezenţa în actul final al ediţie din 1966.

Meciul de miercuri se joacă pe Wembley, cu începere la ora 22:00, cu o zi după ce Spania sau Italia vor fi aflat deja dacă s-au calificat în finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici